CODSTOCK PRESENTERER «RITA ENGEDALEN»

DATO: 19.mai KL: 21:00
SCENE: Trevarefabrikken
BILLETTER KAN KJØPES I DØRA (Inkludert i festivalpass)

Rita Engedalen med band kommer til Codstock 2024! Det er en glede å kunne meddele at Norges bluesdronning og tidligere spellemannsprisvinner Rita Engedalen med band kommer for å gi oss en fortryllende blanding av høy gåsehudfaktor og smittende rockefot under årets festival.

Til Codstock 2024 tar hun med seg et energisk band bestående av musikerne Espen Liland på gitar (tidligere gitarist med Kristin Berglund gjennom mange år), Eivind Kløverød på trommer og Bård Gunnar Moe på bass.

Rita Engedalen sitt kritikerroste og album «Sun Will Come» 2022 vil kunne oppleves ved konserten under Codstock festivalen 2024.
Artisten fra Jondalen i Kongsberg ble nominert til Spellemannsprisen for soloplaten «Sun will come». Albumet består av ti selvkomponerte sanger som Rita med band framfører på sitt særegne og personlige vis. Rita beskrives ofte som en musiker og utøver med en unik tilstedeværelse som treffer publikum «rett i sjela» med sine ærlige tekster, sterke melodier og sin kraftfulle og følsomme stemme.

Vi gleder oss!

Du kan lese mer om Rita her:
www.ritaengedalen.com