Trevaremølje – A delightful cultural mix of music and arts – Concerts in Hermetikken + Exhibitions in Trevare Kunsthall 3rd floor

On Saturday October 29th we welcome you to a cultural feast at the factory. An evening full of live music, exhibitions and DJs. On stage we have concerts from the bands TØFL and Mia Berg, followed by Trevaredisko lasting into the night. In between you can visit up to three different exhibitions in our 3rd floor kunsthall – Welcome!

***

Trevaremølje – en herlig stemningsfull kulturell miksmaster på fabrikken! Arrangementet er inspirert av det lokale mølje-konseptet med åpent gulv og fri flyt. Denne utgaven er i motsetning en kuratert aften på fabrikken, full av musikk, kunst, dans og glede og du er invitert!

Lørdag 29. oktober inviterer vi til en fullspikket kveld med live-musikk, kunstutstilling og DJs. En av våre klare favoritter, TØFL står på scenen! Det gjør også Mia Berg som vi har fulgt med inspirerte argusøyne den siste tiden. Etter konsertene blir det Trevaredisko, og imellom slagene kan du besøke vår åpne miks av utstillinger i Trevare Kunsthall, i 3. etg.

Vel møtt til en gledens aften!

PS. Har du lyst å bidra til programmet er du selvsagt velkommen til å ta kontakt med oss!

Dørene åpner 20.00
Første konsert 21.00
Klubb fra 23.00
CC: 200,-
Billetter via Tikkio

TØFL:
Etter strålende mottagelse for deres nye singler er TØFL klare for å spre sitt boblende liveshow til enda flere. I vår spilte stavangerbandet sine første post-pandemi konserter, og rev fansen ut av konsertdvalen med utsolgte konserter i alle de store byene.

Bandets låter om lengselen etter en ekstatisk tilstedeværelse, og intense konsertenergi, har gitt dem en trofast fanbase og sørget for flere utsolgte klubbkonserter og festivaler rundt om i landet. Hele fem av syv av bandets låter er blitt listet på NRK P3, og i høst kommer endelig det etterlengtede debutalbumet – Eg fins, WTF!?

TØFL gjorde sterkt inntrykk på de fleste sist gang de besøkte fabrikken. Det begynner å bli alt for lenge siden, og vi gleder oss til returen!

Mia Berg:
Mia Berg debuterte i 2019 med EP-en «Intro». Den er helt nydelig og fikk mye ros fra utenlandske magasiner som CLASH Magazine, Bands of Tomorrow, Wicked Child og Popmani. Under pandemien begynte Mia å utforske et nytt landskap med råere og mer emosjonell låtskriving – med refleksjon over barndom, relasjoner og lengsel.

Etter en musikalsk pause slapp hun første singel «The Other Side» nå i februar, og har siden sluppet flere låter som har vært å høre på radio.

Mia lager fintflytende, drømmende musikk som nytes best i live-format. Vi er veldig fornøyde med at hun endelig tar turen til Trevarefabrikken, denne kvelden!

Trevare Kunsthall – 3 verker:
* Videoverk: Sondre Lerche X Nikolai Torgersen (Print / Video / Lyd)
* Fotoutstilling: Oss i Mellom – Aurora Stenersen
* Lysinstallasjon – Torstein Bakke