Velkommen til Stand up på Trevarefabrikken!

Showstart 20.00
CC: 150,- (student: 100,-)

Fredag 4. november henter vi to av Harstads morsomste personer til Henningsvær, når Silje Øverås Myre og Ken Rune Berg fyller Trevarefabrikken med latter og god stemning. Silje slo igjennom som stand up-komiker i 2017, har stått på de aller fleste scenen i landsdelen, og i fjor vant hun prisen som Årets standupkomiker under Harstad Standupfestival. Ken Rune Berg er primus motor for stand up i Harstad, og har bygd opp et humormiljø som imponerer en hel bransje. Selv har han lang fartstid som både arrangør og komiker etter at han i 2010 ble kjent som Robinson-Ken-Rune.

Konferansier for kvelden er Benjamin Einarsen, en frittalende Leknesværing med litt på kanten skråblikk av selvopplevde episoder mens han prøver å fremstå som en ellers likende kar. Sammen vil disse tre, og god mat og drikke, sette rammene for en meget trivelig kveld på Trevarefabrikken.

Kjøkkenet og baren er åpen fra kl. 18:00 om du ønsker å spise eller ta en drink før showet, uavhengig av om du skal på stand up eller ei. Vi ses!