Velkommen til Stand up på Trevarefabrikken!

Den 10. mai blir det lattermild stemning på Trevarefabrikken med fullspekket stand-up-show og storfint besøk sørfra! Nils Ingar Aadne har nesten blitt Henningsværing, etter å ha tilbragt store deler av våren her oppe. I mai får han besøk et par gode venner – Sigrid Bonde Tusvik og Jonas Kinge Bergland, og sammen inviterer de tre til en trivelig kveld på fabrikken! Så her er det bare å tøye ut kjevemusklene, og gjøre seg klar for en lystig seanse.

Velkommen til Stand-up-show med:
NILS INGAR AADNE
SIGRID BONDE TUSVIK
JONAS KINGE BERGLAND

Baren åpner kl 17.00
Inngang til show fra kl 19.00
Showstart kl 20.00
CC: 250,-
Billetter via Tikkio
ID. 20 år

**** SIGRID BONDE TUSVIK **** 
De fleste har en eller annen kjennskap til Sigrid Bonde Tusvik. Ingen annen komiker har bydd så mye på seg selv opp gjennom årene. Først fant hun selv kjæreste på TV, deretter hjalp hun andre å finne kjæreste på TV. Da gjensto det bare å føde på TV, så da gjorde hun det og! Dette kjennetegner Sigrid også på scenen. Hun byr på seg selv, er uredd, usminket og frekk på en sjarmerende, blid og rasende festlig måte.

Sigrid startet sin karriere som komiker i 2003 med gruppa “Blymandag”, sammen med Else Kåss Furuseth, Odd-Magnus Williamson, Morten Ramm, Henrik Thodesen og Martin Beyer-Olsen.

Sigrid har gjort stor suksess med podcasten “Tusvik og Tønne” sammen med Lisa Tønne, og skriver også en fast kronikk for Dagsavisen. I 2020 hadde Sigrid premiere på sitt første soloshow “Heks on the beach” som hun spilte for fulle hus på Latter, som hun deretter tok med seg ut på turné i resten av Norge.

**** JONAS KINGE BERGLAND ****
Jonas Kinge Bergland har i løpet av de siste to-tre årene etablert seg som en standup-superstjerne. Humorlegen fikk sitt gjennombrudd med forestillingen ”Dr. Bergland og den alternative medisin” i 2014, og tre år senere hadde han premiere på ”Dr. Bergland uten grenser”. Showet fikk terningkast 6 i Aftenposten og gav ham komiprisen ”Årets standupkomiker” i 2017. Sist ut var showet «Dr.Bergland bryter grenser» som også spilte for fulle hus over hele landet.

Bergland leverer intelligent, morsom og ekte standup av ypperste klasse. Hans kritiske tenkning og treffsikre poenger når ut til et stadig større publikum som ikke kan få nok av fyren som uten tvil må være landets morsomste og mest populære fastlege.

**** NILS-INGAR AADNE ****
Siden Nils-Ingar begynte med standup i 2003 har han blitt en av Norges mest brukte og profilerte komikere. Han har gjennom mange år gjort utallige opptredener for næringslivet, både som stand-up innslag og foredrag, og ikke minst som konferansier.

I 2015 satte han opp solo-showet «EGO» som spilte landet rundt. I 2021 fulgte han opp med soloshowet «Da var det oss» som spilte i nesten 2 år over hele Norge. Han har også gjort flere Galla-turneer med en rekke komikere.

Nils-Ingar var sidekick i “Senkveld” med Thomas og Harald på TV2 gjennom 4 sesonger og har medvirket i en rekke TV-programmer, som fast medlem i “Komiker i Arbeid”, programleder for “Underholdningsåret” og i tillegg gjestet programmer som “Nytt på Nytt”, “Brille”, “Klippkompaniet”, “Lindmo” med mer.

På scenen skildrer han observasjoner fra dagliglivet og situasjoner de fleste kan kjenne seg igjen i, med et personlig blikk og hvor han også byr på seg selv og sitt eget liv. I tillegg er han glad i samfunnssatire over det dagsaktuelle nyhetsbildet.