Kanskje den mest genuine og nære julekonserten du ser i 2023: vår alles favoritt Senja-væring kommer tilbake til Trevarefabrikken den 1. desember!

Konsertstart 21.00
CC: 350,-

For mange er Pål Moddi Knutsens stemme selve lyden av jul, etter at den unge senjaværingen ble håndplukket av kronprins Haakon til å synge “Nordnorsk julesalme” under Slottets julekonsert i 2011. Siden den gang har stemmen hans blitt allemannseie, og til vinteren gir Moddi ut sitt første julealbum!

Selv har Pål Moddi er komplekst forhold til juletiden, noe som preger det kommende albumet, på godt og vondt. «Jeg har vanskelig for å finne roen i alt stresset og forventningspresset» forteller han. «Derfor ville jeg lage ei juleplate om de tingene jeg skulle ønske jula handlet om. Om å finne tilbake til hverandre etter et langt og hektisk år. Om å puste ut og høre til der man er.»

Den 17. november slipper Moddi albumet “Denna tida i fjor”, som inneholder blant annet en duett med visesanger Frida Ånnevik og flere spor med strykeorkesteret Arktisk Filharmoni. Med på albumet er også Ellen Sofie Hovlands nyklassiker “Nå kommer jula til alle”, Moddis egen “I desember” og en nyinnspilling av nettopp “Nordnorsk julesalme”.

«Jeg har forsøkt å lage en plate som får fram kontrastene, både de fine og de vanskelige tingene. Jeg tror det er flere enn bare jeg som trenger det.»

På scenen:

Pål Moddi Knutsen – gitar, trekkspill, flügelhorn, sang
Katrine Schiøtt – cello, sang
Sverre Laupstad – piano, fiolin, sang

Hør:

“I desember” med Moddi med Arktisk Filharmoni: https://youtu.be/djLsU_ujURU
“Kjære nissen” med Moddi og Hannah: https://youtu.be/QI2ybnrYoSs