Sommeren kommer før vi vet ordet av det, og med den flere høydepunkt å se frem til! Den 9. juli blir det storstilt utendørs konsert på Trevarefabrikken med lofotværingene i Lyse Netter! Med Vestfjorden som bakteppe og midnattssolen som konsertlys, er vi klare for vår første store happening utendørs denne sesongen ☀️

Sted: Trevarefabrikken, parkeringsplassen
Dørene åpner: 20.00
Konsertstart: 21.00
CC: 300,-

Nytt album fra Lyse Netter ute nå!
Hør det her > orcd.co/diskolys

Lyse Netter er noe så sjeldent som et nordnorsk indie-boyband. Radiofavorittene fra Lofoten har siden debuten i 2017 begeistret publikum, både med sine energiske liveopptredener og sticky radiohits som ‘Vi lar aldri sola gå ned’, ‘Bære vi’, ‘Julia’ og ‘Prøva igjen’. Siden debuten har bandet hatt totalt 9 låter spillelistet på nasjonal radio og skapt unike konsertopplevelser rundt om i det ganske land. Det har de planer om å fortsette med i tida som kommer.

Musikalsk beveger Lyse Netter seg gjennom et moderne pop-landskap med en tydelig hang for alt fra nyere dansegulvsbangers og kontinental nu-disco, til toneangivende indieacts og det glade 80-tallet. Selv om det musikalske landskapet ofte kan føles noe unorsk, holder det nære nordnorske tekstuniverset oss godt plassert på jorda innenfor nordlige breddegrader.

Fredag 1. april slipper Lyse Netter sitt etterlengtede debutalbum ‘Fra diskolys til midnattssol’. Albumet tematiserer kontrastene mellom bandets oppvekst og forhold til småbylivet mellom fjord og fjell i Lofoten, og deres mer urbane Oslo-tilværelse som unge voksne i dag. Bandet utforsker spillet mellom nåtiden og det nostalgiske, det digitale og det analoge, mellom dansen og naturen, det rytmiske og stramme, og det storslagne og åpne – både hva angår sound og tematikk.

På konsert leverer guttene et høyenergisk show, så det er bare å forvente allsang og dans når Lyse Netter endelig besøker Trevarefabrikken igjen!