Lofoten Jazzklubb presenterer Marius Neset

Jazzkonsert på Trevarefabrikken, 3. november 2023
CC: 250,-
Forhåndssalg og salg i døren.
Konserten er sittende og starter kl 20.00

Den 3. november arrangerer Lofoten Jazzklubb en av sine første konserter på Trevarefabrikken. Kom inn i varmen og kick-start førjulseventyret i Henningsvær med en av de fremste saksofonistene i vår tid.

Saksofonisten Marius Neset har etterhvert blitt et stort europeisk navn innenfor jazz-sjangeren. Han har en lang karriere som musiker bak seg, tross sin unge alder. I løpet av de siste 20 årene har han blant annet komponert store orkesterverk for internasjonale scener og sluppet en rekke kritikerroste studio-album. Med en rekke ulike prosjekter har han turnért, ikke bare i hele Europa, men i USA, en rekke land i Asia og til og med rundt om i Nord Afrika.

Sentrale jazzkritikere som The Guardians John Fordham, og Downbeats Brian Morton, har erklart Neset som et av navnene som har bidratt til å forme jazzens utvikling i vår tid, og gjør det fortsatt. I 2023 er han på tur med sitt nye band, og har sålangt blant annet vært å se på Elphilharmonie i Hamburg og Kölner Philharmoni i Berlin. Nå går turen snart til Nordnorge, Henningsvær og Trevarefabrikken!

Marius Neset Kvintett:

Marius Neset – saksofon
Magnus Hjort – Piano
Elliot Galvin – Keyboard
Conor Chaplin – Bass
Anton Eger – Trommer

Vel møtt!