Nordnorsk jazzsenter presenterer:
Liv Andrea Hauge – piano, vokal
Øystein Herkedal Hegvik – vokal

Trevarefabrikken, 1. april kl 14.00 – Gratis inngang

Luften har dirret siden pianist Liv Andrea Hauge ble hyret til Øystein Herkedal Hegviks band for konsert på Vill Vill Vest i høst. Det har allerede blitt tre låter faktisk, som de tok de opp i desember i stua til Liv. Video fra det kan du se under.

Det skal bli flere låter og det er derfor de i Henningsvær – på et skriveopphold for å lage ny musikk til en turné i sommer. Siste post på programmet er konsert på Trevarefabrikken, det er et bra arbeidsmål!

Liv Andrea kjenner vi som jazzpianist i noen temmelig friske band. I Kongle Trio ga hun melodisk, improvisert jazz helt ny energi og i april turnerer hun Nord-Norge med Ladybird Orchestra. Sekstetten spiller i Tromsø, Bodø, Hemnes og i Mosjøen midt i april, sjekk ruta her: https://www.facebook.com/ladybirdorchestra

Øystein har så visst imponert stort på tv med låter hentet fra katalogene til RY X, Sondre Justad og Susanne Sundfør. Han er i ferd med å etablere seg som soloartisten Herkedal, men før det, denne fine duoen! Tekster på norsk er nytt for han, men det klinger godt. Han har en varme i stemmen man kommer langt med, og sammen med Livs piano og sang finner de en sterk nerve. Dette blir ny musikk for alle, passende på en ettermiddag i Henningsvær!

Liv Andrea Hauge er årets profil i Nordnorsk jazzsenters jubileumsår.
https://nordnorsk.jazzinorge.no/